Contact

Algemene informatie kunstbeurs ‘Kunst op Stand’

14 en 15 september 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur in de Officierscasino in Soesterberg

Organisatie:
De organisatie van de kunstbeurs Kunst op Stand 2023 is in handen van Nadja Willems, beeldend kunstenaar en fotograaf, Chris Rodenburg, beeldend kunstenaar, Peter Schipper, beeldend kunstenaar en Inge Prins van Wijngaarden, beeldend kunstenaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over de kunstbeurs Kunst op Stand kun je contact opnemen met:

Nadja Willems, telefoon 06 52 42 02 53, email nadja@studiosoest.nl

Chris Rodenburg, telefoon 035-6035170, email chrisrodenburg@gmail.com

Peter Schipper, telefoon 06 81 83 75 05 email peterjschipper@gmail.com

Inge Prins van Wijngaarden, telefoon 06 41 82 31 08, email contact@ingeprinsvanwijngaarden.com

Reden en doel
Vorige jaren hebben we zeer laagdrempelig de kunstbeurs Kunst op Stand kunnen realiseren in de Koninklijke Stallen en de Koninklijke Kassen van Paleis Soestdijk. Zowel door de deelnemende kunstenaars als de bezoekers werd bijzonder enthousiast op de beurs gereageerd. Met ruim 1.000 resp. 2000 bezoekers die weekenden (wat makkelijk de eerste editie meer had kunnen zijn, maar vanwege de toegangsregels toen niet mogelijk), waren deze beurzen een groot succes.
Hoewel er voor kunstenaars nu wel weer meer mogelijkheden zijn om hun werk te laten zien, blijft het belangrijk dit soort tentoonstellingen / beurzen te organiseren. Daarnaast is het doel zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier in contact te brengen met een gevarieerd aanbod beeldende kunst.

Opzet project
Dit jaar is het plan de derde editie van Kunst op Stand te realiseren en wel in het weekend van 16 en 17 september. De opzet wordt wederom laagdrempelig voor zowel kunstenaars als bezoekers (gratis toegang).